به گزارش روابط عمومی اداره کل بهزیستی استان همدان، شهرام کلوندی، رئیس اداره بهزیستی شهرستان نهاوند، با تشریح مهمترین اقدامات انجامشده در ایام جنگ و تعطیلات عمومی (رمضان)، از تدوین پروتکلهای دقیق و نظارت مستقیم بر مراکز تابعه خبر داد.
مدیریت و فرماندهی در بحران
در این دوران، رئیس بهزیستی و جمعی از کارکنان و کارشناسان، هر روز در اداره مستقر بودند. در همین راستا، شورای اداری شهرستان با حضور مسئولین واحدها و مدیران مراکز در سالن کنفرانس اداره تشکیل شد.
همچنین کمیته بحران به صورت رسمی تشکیل و اسامی اعضای آن (شامل رئیس، جانشین، رابط حراست، مسئول پایگاه مقاومت، رابط بازرسی، نیروهای کشیک و اورژانس اجتماعی) به معاونت سیاسی، اجتماعی و امنیتی فرمانداری اعلام گردید تا هماهنگیهای لازم با نهادهای امنیتی صورت پذیرد.

بازرسی و تأمین امنیت مراکز
کلوندی همراه با حراست و کارشناسان مربوطه، از مراکز زیرمجموعه شامل «مرکز توانبخشی فاطمه الزهرا (س)»، «مرکز نگهداری کودکان و نوجوان امام علی (ع)» و «مرکز اقامتی میانمدت» بازدید کردند.
در این بازدیدها موارد زیر به دقت بررسی شد:
انبارهای ذخیره مواد غذایی، شوینده، دارویی و سوخت جایگزین.
اقدامات امنیتی، حفاظتی و مراقبتی در شرایط بحرانی.
تماسهای مکرر با مسئولین فنی برای اخذ آمار روزانه.
اقدامات قضایی و خدماترسانی به مددجویان
یکی از اقدامات کلیدی، هماهنگی با دادستان محترم انقلاب و عمومی برای صدور احکام مرخصی برای فرزندان و معلولانی است که دارای خانواده یا خانواده جایگزین هستند و در مراکز شبانهروزی مقیماند. همچنین با هماهنگی مرکز روزانه ویزیت در منزل، تداوم فعالیتهای درمانی و خدماترسانی در ایام تعطیل و جنگ تضمین شد.

خدمات اورژانس اجتماعی و آگاهیرسانی
در بخش اورژانس اجتماعی، مداخلات مددکاری و روانشناسی در مرکز مداخله بحران و به صورت سیار انجام شد.
همچنین، تمامی پروتکلهای آمادگی و پیامهای کنترل شرایط در گروههای مجازی، روابط عمومی و پیامرسان ایتا منتشر شد تا کارکنان و جامعه هدف از آخرین وضعیت مطلع باشند.
فضاسازی معنوی
به مناسبت شهادت رهبر شهید امام خامنهای، اداره بهزیستی و مراکز تحت نظارت با نصب بنر و سیاهپوشی، فضای تسلیت را فراهم کردند.
این اقدامات نشاندهنده آمادگی کامل بهزیستی نهاوند برای حفظ امنیت و تداوم خدماترسانی به مددجویان در سختترین شرایط است.














نظر شما